HSLnet spil in onze leefbare gemeenschap !

<< Klik om inhoudsopgave weer te geven >>

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's >

HSLnet spil in onze leefbare gemeenschap !

Een goede start, dat kan met HSLnet glasvezel !

Welkom op het glasvezel netwerk van de coöperatie HSLnet !

 

Hartelijk dank voor de keuze voor glasvezel en de diensten van één van onze providers. Met glasvezel beschik je over de verbinding van de toekomst. Je bent nu niet alleen klaar voor de alle diensten van onze providers in de allerhoogste kwaliteit, maar ook voorbereid op toekomstige diensten en innovaties zoals 3DTV en zorg-op-afstand.

Hulp bij het installeren

Deze gids gebruik je bij het zelf aansluiten van de apparatuur op het glasvezel modem of dient als naslagwerk als je gebruik maakt van de installatie service van de provider. Mocht je nadien vragen hebben, dan dien je in eerste instantie contact op te nemen met linkjouw provider. Blijven er dan nog vragen open dan kun je op deze HSLnet website naar linkdeze start pagina gaan.

 

Overstapservice en nummer behoud

De overstapservice van onze providers neemt contact met je op voor het opzeggen van het abonnement(en) bij de huidige aanbieder(s). Heb je de gegevens van jouw huidige aanbieder(s) nog niet doorgegeven? Geef jouw gegevens dan tijdig door, want de overstapservice is afhankelijk van jouw medewerking voor een zorgeloze overstap op glasvezel. Ook nummer behoud van het vaste telefoonnummer(s) wordt geregeld met de overstapservice van onze providers. Als je jouw telefoonnummer in de telefoongids vermeld wilt hebben moet je dit expliciet opgeven bij jouw provider. (Sinds de aanpassingen op de Wet op de Privacy is nummer-vermelding alleen mogelijk na je toestemming. Dit in tegenstelling tot vroeger waarbij je expliciet moest vragen om NIET vermeld te worden).