Download links en woordenlijst

<< Klik om inhoudsopgave weer te geven >>

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > Wi-Fi  >

Download links en woordenlijst

Download links:

link InSSIDer (via Computer Idee) (gratis versie)

link Heatmap (via Ekahau) (Opgave van adresgegevens in verplicht.)

link Speedtest (Geen download maar directe internetkoppeling)

Andere mogelijk te gebruiken programma’'s:

link Netsurveyor (Windows)

link Acrylicwifi (Heatmap scanner 30 dagen test versie. (Licentie voor 1 jaar € 795,=))

link Wifi Channel Scanner (Windows 30 dagen test versie)

link WirelessNetview (Windows)

link NetStumbler (Windows)

link Netspotapp (Apple en Windows) als Heatmapper, maar betalen voor uitgebreide versie.

link KisMac (Apple OSX)

link IStumbler (Apple OSX)

link Network Signal Info (Android)

link Wifi Explorer (Android)

Binnen het IOS platform van Apple zijn (voor zover wij weten) geen mogelijkheden om Wifi kanalen te scannen. Dit heeft Apple technisch geblokkeerd.