De laatste WiFi informatie

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > Wi-Fi thema >

De laatste WiFi informatie

PCMlogo

Het blad PCM heeft in januari 2017 een 3-tal artikelen gepubliceerd:

1.Wifi traag? Tips voor een sneller draadloos netwerk (linkNaar het artikel)

2.2,4 GHz en 5 GHz - snellere wifi door aanpassen frequenties en kanalen (linkNaar het artikel)

3.Routers: Mu-Mimo, 64QAM, NitroQAM, NXXX en ACXXX uitgelegd (linkNaar het artikel )

ConsumentenbondLogo

olink Thuis je internet versnellen (Consumenten gids week 37-2016)

olink Mesh Routers (Test in het blad Techzine) de mesh komen vanaf 2017 op de markt).

olink Test en update over Mesh routers op Hardware info TV en maandblad Computer Totaal (juni 2017)

olink Internet of Things (IoT) (PCM artikel over binnenhuis automatisering zoals koelkast, verwarming etc)

olink Devolo brengt nieuwe snelle WiFi bridge op de markt met 5 gekoppelde LAN aansluitingen

febr 2020

link Dit moet je weten over Mesh WiFi (Computer Totaal)