Welke oplossingen?

<< Klik om inhoudsopgave weer te geven >>

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > Wi-Fi  >

Welke oplossingen?

Wij kunnen als HSLnet proberen om hier oplossingen aan te dragen over WiFi problemen. Onze ervaring is echter dat op dit moment veel websites meer dan voldoende informatie geven over de mogelijkheden.

De techniek verandert en de omgeving situaties zijn te verschillend om met één standaard oplossing te komen. Haal er desnoods een specialist bij die in staat is om diverse oplossingen uit te proberen.

Op deze websites kun je meer informatie vinden. (Let op: Deze lijst is geenszins volledig !

link Alles over draadloos internet.

link Tweakers

link WiFiweb

link Internetten.nl

Nog meer tips nodig??

Google even op internet met de juiste zoekwoorden