HSLnet spil in onze leefbare gemeenschap !

<< Klik om inhoudsopgave weer te geven >>

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's >

HSLnet spil in onze leefbare gemeenschap !

Een goede start, dat kan met HSLnet glasvezel !

Welkom op het glasvezel netwerk van de coöperatie HSLnet !

 

Hartelijk dank voor uw keuze voor glasvezel en de diensten van één van onze providers. Met glasvezel beschikt u over de verbinding van de toekomst. U bent nu niet alleen klaar voor de alle diensten van onze providers in de allerhoogste kwaliteit, maar ook voorbereid op toekomstige diensten en innovaties zoals 3DTV en zorg-op-afstand.

Hulp bij het installeren

Deze gids gebruikt u bij het zelf aansluiten van uw apparatuur op het glasvezel modem of dient als naslagwerk als u gebruik maakt van de installatie service van de provider. Mocht u nadien vragen hebben, dan dient u in eerste instantie contact op te nemen met linkuw provider. Blijven er dan nog vragen open dan kunt u op deze HSLnet website naar linkdeze start pagina gaan.

 

Overstapservice en nummer behoud

De overstapservice van onze providers neemt contact met u op voor het opzeggen van uw abonnement(en) bij uw huidige aanbieder(s). Heeft u de gegevens van uw huidige aanbieder(s) nog niet doorgegeven? Geef uw gegevens dan tijdig door, want de overstapservice is afhankelijk van uw medewerking voor een zorgeloze overstap op glasvezel. Ook nummer behoud van uw vaste telefoonnummer(s) wordt geregeld met de overstapservice van onze providers. Als u uw telefoonnummer in de telefoongids vermeld wilt hebben moet u dit expliciet opgeven bij uw provider. (Sinds de aanpassingen op de Wet op de Privacy is nummer-vermelding alleen mogelijk na uw toestemming. Dit in tegenstelling tot vroeger waarbij u expliciet moest vragen om NIET vermeld te worden).