Modem demonteren

<< Klik om inhoudsopgave weer te geven >>

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > START gids > Modem en aansluitingen > Genexis modems >

Modem demonteren

Modem demonteren (Alleen Genexis modem)

Ontkoppel alle telefoon- en netwerkkabels.

Trek de onderzijde van het glasvezelmodem naar je toe; je hoort een klik. (1)

Haal het glasvezelmodem naar boven zodat deze los komt uit het ophangsysteem. (2)

Herhaal deze stappen in omgekeerde volgorde om het glasvezelmodem terug te plaatsen op de basismodule (FTU).

Modem demonteren

Draadloze verbinding instellen met WPS

Het glasvezelmodem biedt de mogelijkheid om de draadloze verbinding in te stellen middels WPS (Wifi Protected Setup). WPS is een hulpmiddel om op eenvoudige wijze de apparatuur te verbinden met het draadloze netwerk. Benodigde gegevens zoals de netwerknaam (SSID) en de netwerksleutel (WPA Key) worden hierbij automatisch ingesteld op de te verbinden apparatuur. Raadpleeg de handleiding van de apparatuur of verbinden middels WPS wordt ondersteund. Het gebruik van de WPS functie op het glasvezelmodem wordt link hier uitgelegd.