Mail programma's en instellingen

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > E-Mail >

Mail programma's en instellingen

Lokale e-mail programma's

Onderstaand geven we een opsomming van de diverse programma's die vanaf uw PC de e-mail ophalen en versturen.

Belangrijk: U krijgt van de provider altijd een e-mail adres; accountnaam of gebruikersnaam en een wachtwoord.

Let bij het ingeven van deze gegevens er goed op dat u hier geen typefouten maakt.

Alle -e-mail providers kunnen u per mail-programma exact door geven hoe de instellingen moeten zijn. Meestal vindt u dit terug op hun website.

Bij HSLnet is uw accountnaam (gebruikersnaam) bijna identiek aan uw mailadres alleen de gebruikersnaam heeft een "." en het email adres heeft een "@".

Mail programma's werken dikwijls niet omdat er typefouten worden gemaakt in naam en/of wachtwoord.

Voorbeeld: links met "." (punt); rechts met "@" (apestaartje)

Gebruikersnaam (accountnaam)

Mailadres

voornaam.achternaam.hslnet.nl

voornaam.achternaam@hslnet.nl

Onderstaande gegevens zijn uitsluitend van toepassing op een HSLnet mailadres.

Om een uitgebreide beschrijving te zien klikt U op één van onderstaande balken. (Sluiten door opnieuw te klikken). De afbeeldingen die daarna verschijnen kunt u ook door klikken vergroten en verkleinen.

Klik voor vergroten/verkleinen Windows 10 App

hmtoggle_arrow1  Windows Live Mail 2011

hmtoggle_arrow1 Outlook 2013
hmtoggle_arrow1 Outlook 2010
hmtoggle_arrow1 Outlook 2007
hmtoggle_arrow1 Outlook 2003
hmtoggle_arrow1 Outlook Express 6
hmtoggle_arrow1 Apple IOS (Iphone; IPos; IPad)
hmtoggle_arrow1 Apple Mac OS X
hmtoggle_arrow1 Google Android
hmtoggle_arrow1 Eudora 7
hmtoggle_arrow1 Mozilla Thunderbird