Helpdesk

<< Klik om inhoudsopgave weer te geven >>

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > Vragen en storingen >

Helpdesk

De helpdesk van uw provider blijft altijd eerste aanspreekpunt bij storingen.

HSLnet is beheerder van het netwerk maar kan niet op afstand mee kijken met de instellingen en verbindingen van uw modem.

Provider

Telefoonnummer

Website

Plinq

088-7768444

www.plinq.nl

Trined

0800-8030

www.trined.nl

VAIBR

0418-226022

www.vaibr.nl

Op deze website staat een speciale sectie met veelgestelde vragen. Alle vragen zijn per categorie ingedeeld.

Verderop in deze gids worden nog verschillende onderwerpen behandeld die ook voor u van belang kunnen zijn.

Heeft u ook al onder trefwoorden gekeken ?

Toch nog vragen ??

Mocht u toch nog met vragen blijven zitten stuur dan een e-mail (ticket) naar:

weblink2 onze HSLnet helpdesk.

Onze vrijwilligers proberen binnen 48 uur uw vraag te beantwoorden.