De laatste WiFi informatie

Navigatie:>  Welkom op onze help pagina's > Wi-Fi thema >

De laatste WiFi informatie

PCMlogo

Het blad PCM heeft in januari 2017 een 3-tal artikelen gepubliceerd:

1.Wifi traag? Tips voor een sneller draadloos netwerk (linkNaar het artikel)

2.2,4 GHz en 5 GHz - snellere wifi door aanpassen frequenties en kanalen (linkNaar het artikel)

3.Routers: Mu-Mimo, 64QAM, NitroQAM, NXXX en ACXXX uitgelegd (linkNaar het artikel )

olink 5 onmisbare Tools voor je Wifi netwerk (Computertotaal 28 januari 2016)

olink Test van 17 Wifi repeaters (Computer Totaal augustus 2016). Let op: repeaters halveren altijd de snelheid zoals al eerder uitgelegd in dit Wi-Fi thema hoofdstuk. We willen je deze test niet onthouden maar geven zelf de voorkeur aan Powernet adapters boven repeaters.

oIn februari 2016 heeft de uitgevers combinatie Reshift Digital (uitgever van onder meer Computer Totaal; PCM; Tips&Trucs en Computer Idee) een gids uitgegeven"NETWERK Optimalisatiegids" (€ 9,95). Wellicht kun je deze nog in de boekhandel kopen. (link Klik hier voor een preview)

ConsumentenbondLogo

olink Thuis je internet versnellen (Consumenten gids week 37-2016)

olink Mesh Routers (Test in het blad Techzine) de mesh komen vanaf 2017 op de markt).

olink Test en update over Mesh routers op Hardware info TV en maandblad Computer Totaal (juni 2017)

olink Internet of Things (IoT) (PCM artikel over binnenhuis automatisering zoals koelkast, verwarming etc)

olink Devolo brengt nieuwe snelle WiFi bridge op de markt met 5 gekoppelde LAN aansluitingen

Zie ook het artikel uit het Eindhovens Dagblad van 18 maart 2017 over infrarood WiFi

juli 2017

link Perfect WIfi bereik en sneller Wi-Fi (consumentengids)

november 2017

link Alleen met Mesh overal perfect WiFi (consumentengids)

link De draad kwijt. (Artikel uit Computer Idee 25)